Innovativ nettundervisning

Dynamisk  videobasert kurs

Nettkurset til båtførerprøven.no er nøye utformet for å sikre at du består båtførerprøven, og for å utstyre deg med viktig kunnskap.

Pensumet er strukturert i en serie korte og engasjerende videoer, med tilhørende quizer. Dette formatet eliminerer behovet for tung lesing, og lar deg heller absorbere informasjonen gjennom dynamiske forelesninger og visuelle demonstrasjoner. Hver video avsluttes med spørsmål som tester din nyervervede kunnskap.

Tester og oppgaver som ligner den ekte båtførerprøven

Vårt kurs tilbyr et omfattende utvalg av oppgaver og testeksamener som speiler den faktiske båtførerprøven, og forbereder deg grundig til den virkelige eksaminasjonen.

Navigasjonsmestring

Vi anerkjenner at maritim navigasjon er nytt og utfordrende for de aller fleste og har derfor lagt vektlagt dette i vårt kurs med godt filminnhold og brukervennlig navigasjonsmateriale. Du vil motta vårt egenutviklede navigasjonsutstyr, som ikke bare forenkler læringsprosessen, men også kan benyttes under eksamen.

Målrettet progresjonskontroll

Kurset tilbyr en fullstendig oversikt over din fremgang. Våre testeksamener gir deg en nøyaktig score og tydelige indikatorer på når du er klar for å avlegge båtførerprøven. Selve kurset har en effektiv gjennomgang på 6 timer, og med våre tilganger har du rikelig med tid til å styre etter eget tempo og repetere så mange ganger du vil.

Innovative støtteløsninger

Våre nettkurs er utviklet med det formål å gi deg alle fordelene som et vanlig klasserom kan tilby. I tillegg til visuelle elementer og lyd, har vi lagt stor vekt på å tilby god kundeservice og tilgjengelighet via telefon og live-chat. Som beta-løsning, gir vi også våre kursdeltakere med tilgang til Chat-Gpt 4.0 muligheten til å benytte vår AI-agent, Båtførerprøven. Denne agenten er bygget på OpenAI’s LLM-teknologi og er programmert med Båtførerprøven.no sitt pensum som primærkilde. Dette sikrer nøyaktige svar og eliminerer feil.

Slik avlegger du båtførerprøven:

Båtførerprøven avlegges ved et autorisert testsenter. Du kan finne et nærliggende testsentere og ytterligere informasjon ved å besøke www.båtførerregisteret.no, eller eksamen-fanen på vår nettside.

Vi er her for deg:

Vi forplikter oss til å være tilgjengelige for alle våre kursdeltakere og de som er interesserte i våre tjenester. Du er alltid velkommen til å kontakte oss via chat, e-post, eller telefon for faglige eller praktiske spørsmål.

Selv om det ikke er obligatorisk med formell opplæring for å avlegge båtførerprøven, ser vi at selv erfarne båtfolk møter ukjent tematikk på prøven. Ta eventuelt kontakt med oss for å kartlegge dine behov.

Med over 15 års erfaring, er vi stolte over å være den mest etablerte kursleverandøren i bransjen, og har kurset og eksaminert flere deltakere enn noen andre. Vi er lidenskapelig opptatt av maritim opplæring og drevet av tilbakemeldinger fra våre deltakere, enten det er ris eller ros. Vi ser frem til å høre fra og bistå deg

 

Registrer deg for tilgang til forberende nettkurs

Båtførerkurs Sandvika

Våre båtførerkurs i Sandvika holdes i egne lokaler. Rådmann Halmrasts vei 2, 1337 Sandvika.

Vi sender ut e-post med praktisk informasjon om kurset du er påmeldt i forkant.

Finn datoen som passer for deg:

Finn kurs og aktiviteter

Meld deg på vårt nyhetsbrev - Få 25% rabatt

(Gjelder ikke praktisk kurs)

Få spennende nytt fra Sjøakademiet og våre samarbeidspartnere. Vi sender maks én gang i måneden og du kan melde deg av når som helst!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til demokurset

Få spennende nytt fra Sjøakademiet og våre samarbeidspartnere. Vi sender maks én gang i måneden og du kan melde deg av når som helst!

Takk for påmeldingen!

Vi gleder oss til å gi deg spennende nyheter, tips og triks og gode tilbud som bidrar til gode opplevelser på sjøen! 

Skriv inn rabattkoden på betalingssiden for 25% rabatt:

3C62S