Klasseromskurs

Båtførerkurs i klasserom

Sandvika, Oslo, Ålesund og Stavanger

Meld deg på i kalenderen nedenfor og ta båtførerbeviset på dagen!

Klasseromskurs hos Båtførerprøven.no er som å være på sjøen.

Kurskalender

Praktisk info

Dagskurs

I våre dagskurs gir vi deg en grundig gjennomgang av hele pensumet til båtførerprøven, øving med forberedende eksamensoppgaver og repetisjon av spesielt viktige emner. 

Båtførerprøven avlegges digitalt på slutten av kurset. Nødvendig utstyr blir utdelt. Du må melde deg på og betale eksamensgebyr til båtførerregisteret.no.

Kveldskurs/Intensivkurs 

I våre kveldskurs får du en grundig gjennomgang av de vanskeligste temaene i pensumet til båtførerprøven, øvning med forberedende eksamensoppgaver og repetisjon av spesielt viktige emner. 

Vi sørger at du kan forberede deg godt med tilgang til vårt nettkurs. 

Båtførerprøven avlegges digitalt på slutten av kurset. Nødvendig utstyr blir utdelt. Du må melde deg på og betale eksamensgebyr til båtførerregisteret.no.

Nettkurs inkludert

Unikt for Båtførerprøven.no er at alle våre kursdeltakere også får tilgang til forberedende videokurs og øvningsoppgaver. Det gir deg mulighet til å forberede deg ekstra godt. Se videoer og test deg selv med oppgaver som ligner båtførerprøven på nett eller i vår app. 
Ved kurspåmelding blir det opprettet en brukerkonto til deg, med tilgang til det digitale innholdet.

Beståttforsikring

Vår beståttforsikring gir deg tilgang til hele pensum på vår digitale kursplattform, dersom du ikke skulle bestå. Det er også anledning til å delta gratis på nytt klasseromskurs. Det eneste du må betale er en kontinuasjonsgebyr på 441,- til båtførerregisteret.no.

Tilgjengelighet 

Vi holder til i faste kurslokaler og leverer et produkt av høy kvalitet. Det gjør det enkelt for oss å sørge for at du når ditt mål. Du kan hele veien kontakte oss i chat eller på telefon hvis du har spørsmål.

Vi gleder oss til å lære deg om sjø og sikkerhet – velkommen!

BÅTFØRERPRØVEN.NO
4.7
Based on 178 reviews
powered by Google
js_loader

Sjøakademiets historie med båtførerkurs strekker seg tilbake til 2009 og siden da har vi utdannet mer enn 50 000 båtførere.

Vi har lyktes med et enkelt og lærerikt kurs med visuelle presentasjoner og engasjerende kursholdere. Kurset går over 8 timer og avsluttes med avleggelse av prøven. 

Vi gjennomgår pensumet til båtførerprøven på en enkel og nytenkende måte og kurset krever ingen forhåndskunnskaper. Vi anbefaler likevel å møte litt forberedt og gir deg derfor tilgang til et forberedende nettkurs. Vi har også lagt ut en rekke forberedelsesmateriell på vår YouTube kanal

Registrer deg for tilgang til forberende nettkurs

Båtførerkurs Sandvika

Våre båtførerkurs i Sandvika holdes i egne lokaler. Rådmann Halmrasts vei 2, 1337 Sandvika.

Vi sender ut e-post med praktisk informasjon om kurset du er påmeldt i forkant.

Finn datoen som passer for deg:

Finn kurs og aktiviteter

Meld deg på vårt nyhetsbrev - Få 25% rabatt

(Gjelder ikke praktisk kurs)

Få spennende nytt fra Sjøakademiet og våre samarbeidspartnere. Vi sender maks én gang i måneden og du kan melde deg av når som helst!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til demokurset

Få spennende nytt fra Sjøakademiet og våre samarbeidspartnere. Vi sender maks én gang i måneden og du kan melde deg av når som helst!

Takk for påmeldingen!

Vi gleder oss til å gi deg spennende nyheter, tips og triks og gode tilbud som bidrar til gode opplevelser på sjøen! 

Skriv inn rabattkoden på betalingssiden for 25% rabatt:

3C62S